Begeleider gehandicaptenzorg

Roxanne Vermunt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roxanne Vermunt
FEB 12
Zeeland Tijdelijk MBO
14.03.2019 Job-Nr: 9196194
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in regio Goes ben ik op zoek naar een begeleider gehandicaptenzorg die affiniteit heeft met cliënten met zowel een licht verstandelijke beperking als een meervoudige beperking. In deze rol stel je de cliënt centraal en voer je samen met je collega’s de ondersteuningsafspraken uit. Je beschikt als begeleider gehandicaptenzorg over uitstekende observatie skills waarmee je verschillende problematieken signaleert en hierop anticipeert. Hiervoor is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en flexibel kunt omgaan met veranderlijke situaties.


In je functie als begeleider gehandicaptenzorg ondersteun je cliënten bij hun dagelijkse levensbehoeften en begeleid je hen bij hun dagbesteding. Je werkt in een team maar beschikt ook over een grote mate van zelfstandigheid. Ben jij op zoek naar uitdaging in je werk en beschik je over de juiste competenties? Dan ga ik graag het gesprek met je aan!

Functie eisen

  • MBO diploma niveau 3 of 4 in de richting Zorg en Welzijn (MZ, SPW)
  • Flexibel inzetbaar
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar

Competenties: stressbestendig, zelfstandig, inlevingsvermogen

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken professionals die hebben gekozen voor het Maandag® gevoel. Kwaliteit leveren, prettige arbeidsvoorwaarden en financiële zekerheid.


Maandag® biedt je een marktconform salaris volgens CAO, reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op onze Maandag Academy! Een pensioenregeling en vakantiedagen behoren uiteraard ook tot deze voorwaarden. Daarnaast word je gedurende je opdracht begeleid door je Accountmanager en Recruiter.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job