Leraar onderbouw

Linda Jansen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Linda Jansen
FEB 11
Gelderland Tijdelijk HBO
13.03.2019 Job-Nr: 9195781
Solliciteren

Over de functie

‘’Dag, dag, dag, ouders van groep 4. Een hele fijne dag en boordevol plezier. We hoeven niet te zwaaien, dat deed je in groep 3, dus ouders nu omdraaien, dat noem ik empathie."


Knutselen, liedjes zingen, buiten spelen maar ook rekenen en taal.. de fijne afwisseling in het onderbouw. Jij hebt passie voor het onderwijs en geniet van de puurheid van deze jonge leerlingen. Want wat is er leuker dan leerlingen langzaam ‘’zelfstandig’’ zien worden door hen nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren?!


Momenteel zoekt een school voor speciaal basisonderwijs (SBO) een leerkracht voor een nieuwe klas. De school aan de rand van Gelderland/Utrecht heeft een christelijke achtergrond en zoekt een leraar die achter deze wijze van lesgeven staat. Je hoeft niet per se zelf gelovig te zijn. Vanwege het groeiende leerlingenaantal zal er een nieuwe groep van ongeveer 10 leerlingen in de onderbouw gecreëerd worden.


In het speciaal basisonderwijs is het belangrijk dat je naast klassikale kennisoverdracht ook veel aandacht aan de pedagogische aspecten in het onderwijs besteed. Leerlingen op deze SBO hebben bijvoorbeeld een leerachterstand, taal/spraak problemen, een motorische achterstand, autisme of adhd. Duidelijkheid en structuur bieden is daarom erg belangrijk. Of je er alleen voor staat? Zeker niet! Je kunt gebruik maken van de expertise van een kinderoefentherapeut, logopediste, orthopedagoge en natuurlijk jouw collega leerkrachten. 


Het liefst start deze groep eind februari, dus solliciteer voor 1 maart 2019 om mee te doen aan de sollicitatieprocedure. Heb je een opzegtermijn en lukt het je daardoor niet om dan te starten? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken! 


P.s. De school heeft al een luizenmoeder en de directie zorgt voor een werkend brandalarm. 

Functie eisen

  • Je bent beschikbaar voor 0,6 tot 1,0 fte tot aan de zomervakantie
  • De pabo heb jij met vlag en wimpel behaald
  • Ervaring met zorgleerlingen is een pré

Over het bedrijf

Wat is er beter dan je week beginnen met een goede start, op de Maandag®! Maandag® Onderwijs detacheert leerkrachten/docenten in alle takken van het onderwijs. Conform leraren cao krijg je in het Speciaal Onderwijs salaris uit de L11 schaal en krijg je alle vakanties doorbetaald. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer. Jouw ontwikkeling staat voorop en daarom worden er verschillende online en klassikale cursussen aangeboden. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job