Tactisch Inkoper

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mijke Nauta
FEB 11
Noord-Holland Vast HBO
13.03.2019 Job-Nr: 9195779
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?

Als inkoper vind jij het een uitdaging om de afdeling naar een next level te brengen. Je gaat:


·      Zelfstandig inkooptrajecten initiëren, begeleiden en afronden;

·      (Her)onderhandelen met leveranciers met als doel het continu verbeteren van de huidige contracten en toekomstige condities;

·      Een bijdrage leveren aan de implementatie en optimalisatie van het Purchase to Pay systeem;

·      Helpen de inkoopafdeling verder te professionaliseren.


Jij wordt een goede en graag geziene gesprekspartner bij de verschillende stakeholders binnen Maandag®. Je bouwt mee aan de lijst met preferred suppliers, biedt toegevoegde waarde aan het inkoopproces en daarnaast je vindt het niet erg om zelf ook een order af te handelen.

Met jouw komst bestaat het team uit 5 mensen: de Manager Inkoop & Facilitaire zaken, twee Projectmanagers en een medewerker Facilitaire Zaken: een enthousiast team!

Functie eisen

Wat neem jij mee?

Energie. Affiniteit met de vakgebieden Marketing en IT. Gedrevenheid. 


Wie ben jij?

Een communicatieve bruggenbouwer met overtuigingskracht en zelfstandigheid. Je neemt initiatieven en toont doorzettingsvermogen. Je bent procesmatig, weet goed om te gaan met veranderingen en kan je hierin flexibel opstellen. Verder heb je:

·      3 tot 5 jaar werkervaring;

·      HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur aangevuld met NEVI;

·      Ervaring met samenwerking met inkoopbureaus;

·      Tijd in je agenda om 40 uur per week te werken;

·      Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.


Momenteel werken we vanuit Purmerend, maar vanaf medio maart 2019 verhuist ons hoofdkantoor naar een prachtig pand in Amsterdam-Sloterdijk!


Jij krijgt van ons:

Veel vrijheid met flexibele werktijden! Een baan zoals je nog niet eerder hebt gehad, geen dag is hetzelfde. Je ontvangt een Microsoft Surface en een goed secundair pakket. En vergeet het onbeperkt aantal vakantiedagen niet. Onbeperkt? Ja, dat is Maandag®. 


Over het bedrijf

Over maandag:

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Landelijk actief met 23 vestigingen. Whoohoo. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen. Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. En dat zijn geen loze woorden. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job