Product Owner Marketing Intelligence

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mijke Nauta
FEB 11
Noord-Holland Vast HBO
13.03.2019 Job-Nr: 9195768
Solliciteren

Over de functie

Als Product Owner MI (32-40 uur per week) ben je verantwoordelijk voor het continu bieden van inzicht in klantfeedback, klantgedrag en klant gerelateerde KPI’s. Je bent dan ook in staat deze data begrijpelijk te presenteren in de vorm van bijvoorbeeld dashboards. Jij bent de aanjager van een werkende klantfeedbackloop en inzichten in het klantgedrag! 


Jij hebt                                                                                 

HBO/WO met minimaal 5 jaar werkervaring                

breed van MI analytics tot data science                           

Passie voor (HR) analytics, digital en database            

marketing                                                                            

De mentaliteit van een teamplayer en je staat           

het MI team                                                                       

De kennis om zelf projecten op te pakken van             

  idee tot realisatie                                                             

• Een combinatie van strategie en uitvoering   


Jij krijgt

• Flexibele werktijden

Onbeperkt aantal vakantiedagen!!

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Tablet en telefoon van Maandag

Gezellig werken in een energiek team!

8% Vakantiegeld en pensioenregeling

Functie eisen

Wat ga je doen? 

Je ontwikkelt en prioriteert de MI roadmap en de strategie voor de nieuwe data diensten en rapportages in samenwerking met het digital en IT development team. Als enthousiaste professional motiveer en stimuleer je de teams om data – en klantgericht te werken. 

 

Daarnaast denk je met het team mee over artificial intelligence, machine learning en innovatieve search oplossingen. Dit alles om kandidaten en opdrachtgevers nog gelukkiger te maken. Als senior denk je met de CMO mee over de te ontwikkelen roadmap, de systemen en nieuwe ontwikkelingen waarmee we de business van Maandag® verbeteren. Daarnaast geef je advies over de samenstelling van het team en de inzet van in- en externe partijen.


Binnen de organisatie ben je iemand die gemakkelijk schakelt met stakeholders en ben je tegelijkertijd een positief uithangbord voor de afdeling. Daarnaast onderhoud je ook het contact met de teams om de prioriteiten en planning op elkaar af te stemmen. We ontwikkelen tooling  en technieken die een rol kunnen gaan spelen in de toekomst van het matchen van een kandidaat aan een opdrachtgever.

Over het bedrijf

Over ons

Maandag®: marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Landelijk actief met 23 vestigingen. Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. En dat zijn geen loze woorden. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.

 

Whoohoo: actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.


Tof? Solliciteer dan direct en we nemen contact met je op! Tot Maandag®!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job