Medewerker systeem- en netwerkbeheer

Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs
FEB 11
Limburg Tijdelijk HBO
13.03.2019 Job-Nr: 9195702
Solliciteren

Over de functie

Alleen jij brengt het beheer naar hogere sferen!


Ik ben per direct op zoek naar een medewerker systeem- en netwerkbeheer met leiderschapsvaardigheden bij een opdrachtgever in Midden-Limburg.


Wat ga jij doen? Samen met je enthousiaste collega’s van systeem- en netwerkbeheer zet je ICT-toepassingen in om de werkprocessen van drie gemeenten, zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Je bent mede verantwoordelijk voor het technische beheer van de ICT omgeving voor deze gemeenten.


Je adviseert als de Maandag® professional op tactisch/operationeel niveau over ontwikkelingen op het gebied van automatisering. Je implementeert wijzigingen en bent verantwoordelijk voor het functioneren van de ICT-infrastructuur

Als kers op de taart ben je als project lid en incidenteel als projectleider betrokken bij verschillende IT projecten (migratie naar nieuwe omgeving, netwerksegmentatie, implementatie unified communications, e.d.).


Wat biedt Maandag® jou aan, want dat is het belangrijkste, onze professional staat op 1! Om te beginnen krijg je goede arbeidsvoorwaarden, een Maandag® Academy waar jij jezelf kan blijven ontwikkelen en een Maandag® familie die je telkens weer ontmoet bij leuke events. Wij vinden het belangrijk dat het goed met je gaat. Zo zullen wij elke stap van het proces samen met je doorlopen en is Dominique, accountmanager ICT & Informatiemanagement, betrokken bij je op de werkvloer.

Wil jij aan de slag bij op het gebied van ICT & Informatiemanagement? Of wil je graag meer informatie inwinnen over Maandag® en wat ik voor jou kan betekenen?


Neem dan contact op via:

M: andrea.odeurs@maandag.nl

Tel: 0682145903

Functie eisen

-         HBO-werk- en denkniveau

-         3 jaar werkervaring als systeem – en netwerkbeheerder.

-         Aantoonbare inhoudelijke kennis van en ervaring met gemeentelijke automatiseringssystemen waaronder producten van Microsoft (2008 R2, 2012 R2en 2016), RES, Oracle, VMWare vSphere, Citrix XenApp en/of VMWare View/Thinapp, en met virtualisatie-concepten (server-, werkplek- en applicatie-virtualisatie),

-         Aantoonbare ervaring als technisch project lid en/of projectleider binnen IT projecten. 

Over het bedrijf


Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job