Bouwinspecteur

Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk
FEB 11
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
13.03.2019 Job-Nr: 9195678
Solliciteren

Over de functie

Wij zijn bij Maandag® Middelburg op zoek naar een bouwinspecteur die weet hoe het werk in elkaar zit. WABO vergunningen ken je op je duimpje en je kan per direct ingrijpen daar waar nodig. Jouw ervaring gaat zo ver, dat complexe en industriële bouwprojecten voor jou ook niet onbekend zijn. Dit maakt jou uniek en zo hard nodig voor de betreffende gemeente. Met een groot aantal inwoners en een welvarend industrieterrein zoeken ze bij een gemeente in West-Brabant een ervaren bouwinspecteur die van alle markten thuis is.


24 uur per week ga jij op pad om toezicht te houden op de bouwprojecten. Of het nu gaat om sloopwerk of bouwwerk, jij weet welke vergunningen er wel en niet zijn uitgegeven. Wanneer je iets ziet wat niet klopt, ga je het gesprek aan met de klant. Jouw klantgerichtheid en jouw oplossingsgerichtheid helpen je bij dit gesprek. De klant luistert naar de adviezen die je geeft en past zijn werkzaamheden aan. Luistert de klant niet of is de situatie dusdanig onveilig, dan besluit jij de bouw of de sloop per direct stil te leggen.


Het buitenwerk en de enorme afwisseling in de projecten maakt het werk als bouwinspecteur zo uitdagend voor jou!


Heb jij een HBO opleiding afgerond, herken jij jezelf in het bovenstaande en ga jij als ervaren bouwinspecteur deze West-Brabantste gemeente helpen met jouw kennis en kunde? Dan ben ik voor 7 maanden, 24 uur per week op zoek naar jou!

Functie eisen

  • HBO opleiding afgerond
  • Ervaring met complexe en industriële bouwprojecten
  • Besluitvaardig
  • Klantgericht en oplossingsgericht
  • Kennis van het bouwbesluit en WABO vergunningen


Ben jij de bouwinspecteur waar wij naar op zoek zijn? Bel dan snel naar 06 82 12 51 48 of mail naar eline.steendijk@maandag.nl!

Over het bedrijf

Wanneer jij voor Maandag® Middelburg komt werken heb je een recruiter en een accountmanager aan jouw zijde die samen met jou op zoek gaan naar werkgeluk. Wij begeleiden jou tijdens het project en gaan tijdig op zoek naar een nieuw project wanneer de huidige afloopt. We blijven in gesprek en kijken naar jouw wensen. Buiten de begeleiding ontvang jij uiteraard een vast salaris, passend bij jouw functie met daarbij een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer woon-werkverkeer. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job