Docent Nederlands

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Valery de Groot
FEB 11
Noord-Holland Vast HBO
13.03.2019 Job-Nr: 9195666
Solliciteren

Over de functie

Krijg jij de kriebels als je spelfouten ziet in een tekst? Wil jij niet vastzitten aan alle vergaderingen en echt bezig zijn met het lesgeven? Contact mij dan voor meer informatie op 06-12567148/ valery.degroot@maandag.nl.


Voor een goed georganiseerde, creatieve en sfeervolle school in Noord-Holland, zijn wij per direct op zoek naar een docent Nederlands 2e graad. De functie is ter vervanging is tot het eind van het schooljaar voor 3 dagen per week.

Functie eisen

De functie-eisen voor een docent van Maandag® zijn:


·      Minimaal HBO niveau en bevoegd als docent (eventueel in opleiding)

·      Minimaal 3 dagen beschikbaar per week

·      Affiniteit en ervaring met lesgeven aan VMBO, HAVO, VWO, MBO leerlingen

·      Sterke pedagogische docent didactisch vaardigheden

·      Goed klassenmanagement


Wat bieden wij:

Voor jou, de topper in het onderwijs wil ik jou een deluxe verwenpakket aanbieden.

In dit pakket zit ten eerste geld, een goed salaris. Ten tweede een werkomgeving waar jij jezelf kan ontplooien en elke werkdag dansend of met een vrolijk loopje naar huis gaat. Wat ook tot de mogelijkheden kan vallen is een vast contract en een mooie lease auto vanuit Maandag®.


Voldoe jij aan de bovenstaande eisen? Reageer dan op deze vacature.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job