Mutatieopzichter

Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk
FEB 11
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
13.03.2019 Job-Nr: 9195657
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in West-Brabant zoeken wij bij Maandag® Middelburg een ervaren mutatieopzichter. Jij kan per direct aan de slag en hebt geen uitleg meer nodig over de technische aspecten van het vak. Fulltime jouw kennis en ervaring inzetten om deze werkgever te helpen, dat zie jij wel zitten.


Als mutatieopzichter ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. Zo controleer jij de woning wanneer een huurder de woning verlaat, maar ook voordat de nieuwe huurder de woning betreedt. Op deze manier weet jij precies wat er speelt bij de betreffende woning. Uiteraard registreer jij al jouw bevindingen op zorgvuldige wijze.


Jouw sociale vaardigheden komen bij jouw werk als mutatieopzichter goed van pas. Wanneer er een wisseling van huurders plaatsvindt, ben jij namelijk het aanspreekpunt voor de huurders. Je geeft de nieuwe huurders een rondleiding en beantwoordt al hun vragen over de woning.


Niet alleen bij het wisselen van huurder kom je als mutatieopzichter bij de woning kijken. Ook wanneer de huurder een klacht meldt, hoor jij deze klacht aan en ga je deze klacht controleren. Je bepaalt of de klacht de verantwoordelijkheid is van de verhuurder of van de huurder zelf. Je registreert de klachten en jouw bevindingen en stelt zo nodig een plan op hoe de klacht afgehandeld moet worden.


Heb jij technisch inzicht en weet je jouw sociale vaardigheden in te zetten op de werkvloer? Dan ben jij de ervaren mutatieopzichter waar ik naar op zoek ben!

Functie eisen

-   Minimaal 3 maanden, per direct en 36 uur beschikbaar

-   Ervaring binnen de woningcorporatie

-   Bouwtechnisch inzicht


Heb ik zojuist een exacte beschrijving van jou gemaakt? Ben jij de technische, sociale mutatieopzichter waar ik naar op zoek ben? Bel dan nu 06 82 12 51 48 of mail naar eline.steendijk@maandag.nl.

Over het bedrijf

Maandag® staat voor werkgeluk. Samen met jou gaan wij op zoek naar wat jouw werk leuk maakt. Op basis van projecten ga jij jouw kennis en ervaring inzetten om onze opdrachtgevers te helpen. Wij bieden daarin de mogelijkheid om via ons extra cursussen te volgen en je ontvangt bovenop je salaris reiskostenvergoeding, zodat je op verschillende plekken kunt werken, zonder dat dit in de kosten gaat lopen!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job