Docent Wiskunde

Quincy van Waveren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Quincy van Waveren
FEB 11
Noord-Holland Tijdelijk HBO
13.03.2019 Job-Nr: 9195653
Solliciteren

Over de functie

Start jij elke dag met een frisse blik? Sta jij open voor nieuwe uitdagingen en ben jij flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Maandag® zijn we namelijk op zoek naar een Docent Wiskunde in de regio Amsterdam. Spreekt deze functie je aan en/of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden als Docent Wiskunde in het voortgezet onderwijs? Dan drink ik graag een kopje koffie met jou!

Functie eisen

Naast dat we graag zien dat je enthousiast bent in je werk, flexibel en daadkrachtig bent, zijn de volgende eisen van belang:

Je hebt een 1e graads bevoegdheid;

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het vak (of d.m.v. stages) ;

Beschikbaar voor 0,6 fte.


Wat biedt Maandag® jou?

-         Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;

-         Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;

-         Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;

-         Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen;

-         Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;


Ben jij klaar voor een frisse start binnen het voortgezet onderwijs? Neem dan contact met me op!

06 12 81 08 75 | quincy.vanwaveren@maandag.nl


Tot bij de koffie?

Over het bedrijf

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Professionals die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job