GZ psycholoog verslavingszorg

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Robert Entjes
FEB 11
Noord-Holland Vast WO
13.03.2019 Job-Nr: 9195618
Solliciteren

Over de functie

Vind jij als GZ psycholoog de verslavingszorg interessant en wil je graag co-morbide problematiek behandelen?


Ben jij in staat om de problematiek naast verslaving te ontdekken? Naast verslaving komt er vaak meer bij kijken. Kan jij ontdekken wat? Het begint vaak bij een ingrijpende gebeurtenis in het verleden. Binnen verslavingszorg heb je een aantal behandelmethodes, maar door de bijkomende problematiek zal er veel vrijheid zijn in de manier van behandelen. Er bestaat geen protocol voor verslaving, alleen het doel wat je wilt bereiken zal bepaald zijn. Jij bent als GZ psycholoog verantwoordelijk voor het af komen van de verslaving en de cliënt zo veel mogelijk begeleiden richting een stabiel leven.


Samenvattend


-         Verslavingszorg met bijkomende problematiek

-         Vrijheid in behandelmethode, geen vast protocol

-         Diagnostiek, behandelen en doelgericht naar resultaat toe werken

Functie eisen

Wie zoeken we?


Jij bent als GZ psycholoog ontzettend goed in je vak, je hebt er passie voor en wilt de cliënt de beste zorg bieden. Je weet van aanpakken, bent kritisch en durft beslissingen te nemen. Hard werken is voor jou als GZ psycholoog heel normaal. Je bent een doorzetter en wilt jezelf blijven ontwikkelen om een topper in je vak te blijven.


-         Geldige big registratie als GZ psycholoog

-         Bij voorkeur heb jij ervaring met de problematiek verslaving

-         In het bezit van rijbewijs B

-         24 uur per week beschikbaar, meer of minder uren in overleg


Wat biedt Maandag® jou?


Je krijgt bij Maandag® een te gekke baan zoals je die nog niet eerder hebt gehad. Met volop ontwikkelingsmogelijkheden. We bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Maar vooral een geweldige werkervaring. Want jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar het zelf en reageer direct via de button onderin of stuur me een mail: robert.entjes@maandag.nl.


-         Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd is bespreekbaar

-         Salaris conform CAO GGZ schaal 65, trede naargelang opgedane ervaring

-         Inzicht en regie over eigen ontwikkeling

-         Persoonlijke begeleiding door accountmanager en recruiter

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Je bent bij ons geen nummer. Een vast aanspreekpunt die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job