Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Bas Strik
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bas Strik
FEB 11
Utrecht Tijdelijk HBO
13.03.2019 Job-Nr: 9195554
Solliciteren

Over de functie

Binnen gemeenteland staan we aan de vooravond van diverse ontwikkelingen binnen het Ruimtelijk Domein. De Omgevingswet dient in 2021 volledig geïmplementeerd te zijn binnen elke gemeentelijke organisatie. Dat vereist nu al actie. Vele gemeenten en omgevingsdiensten zijn druk bezig met de voorbereidingen op wat komen gaat. Thema's als integrale advisering, actualisatie bestemmingsplannen en beleid, het vormen van de nieuwe omgevingsvergunningen komen allen aan bod. Dit biedt kansen voor de Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling. Naast de dagelijkse gang van zaken zijn vele gemeenten op zoek naar adviseurs die een bijdrage leveren aan nieuw te vormen beleid. Adviseurs die met het oog op 2021 naar bestemmingsplannen kunnen kijken.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau (bijvoorbeeld: Ruimtelijke Ordening & Planologie of Sociale Geografie & Planologie).
  • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen de overheid (bijvoorbeeld: gemeente, provincie, omgevingsdienst).
  • Affiniteit met de nieuw te implementeren Omgevingswet.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag via Maandag®! Wij staan voor werkplezier op nummer 1. Daarbij staat binnen Maandag® ontwikkeling hoog in het vaandel. Ik vertel je graag meer over onze organisatie, onze kernwaarden en onze voorwaarden. Tot Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job