Accountmanager Woningcorporaties

Nathalie Sonneveld
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Sonneveld
FEB 08
Zuid-Holland Vast MBO
10.03.2019 Job-Nr: 9194755
Solliciteren

Over de functie

Zie je jezelf al rijden in je Maandag auto? Onderweg naar de klant voor een goed gesprek en jouw deskundige advies als specialist in jouw vakgebied, bewapend met een hele rits topprofielen. Niemand vertelt jou hoe je dit aanpakt. Dit bepaal je zelf wel! Want de klant kiest tenslotte voor jou.  


Als Accountmanager bij Maandag werk je dagelijks voor persoonlijk succes binnen het vakgebied waarin je jezelf gaandeweg specialiseert. Maandag detacheert professionals in de publieke sector en jouw klanten zijn organisaties in de zorg of binnen de overheid. Je voornaamste taak is het vervullen van vacatures bij de klanten waar je je op richt. Je werkt nauw samen met een Recruiter van hetzelfde vakgebied en samen bepaal je een strategie en de focus voor komende periode. Op deze manier maken jullie als team de juiste match voor zowel de opdrachtgever als de professional.


Jij bent een creatieve adviseur die zorgt voor het bieden van toegevoegde waarde. Ook ben je een partner voor de beste oplossing bij de opdrachtgever. Doordat je lef hebt, gedreven bent en een tikkeltje brutaal bouw jij je eigen klantenportfolio op en hiermee jouw persoonlijke succes. Dit vergt uithoudingsvermogen, want laten we eerlijk zijn…soms zit het tegen. Maar jij zet door en gaat voor de winst! Zodra je succes hebt en de match hebt gemaakt gaat het dak eraf. Want succes wordt absoluut gevierd bij Maandag.


Voor onze vestiging in "die mooie stad achter de duinen" zijn wij op zoek naar een doorbijter met lef. Je bent creatief en tactisch en weet goed hoe je de vraag achter de vraag kunt achterhalen. Je bent energiek en weet dit uit te stralen naar je collega’s. Je neemt graag het voortouw en weet mensen te overtuigen van jouw ideeën.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een commerciële functie
  • Je beschikt over een rijbewijs B
  • Je bent op korte termijn fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

  • Een belangrijke functie in het allerleukste team van heel Maandag
  • Marktconform salaris met een zeer riante bonusregeling zonder limiet
  • Om je functie uit te kunnen oefenen krijg je een lease-auto, laptop en smartphone
  • Eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en zelfstandigheid in je functie

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job