Netwerkbeheerder

Dennis Schotanus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dennis Schotanus
FEB 08
Overijssel Tijdelijk HBO
10.03.2019 Job-Nr: 9194746
Solliciteren

Over de functie

Jouw specialisme is net werken

Bij deze functie in de regio Zwolle ben je verantwoordelijk voor het beheer van verschillende netwerken. Naast het ontwerpen, realiseren van een solide en veilige ICT infrastructuur, ben je verantwoordelijk voor het aansluiten en migreren naar een nieuwe infrastructuur.

Door jouw expertise ben je in staat om zeer complexe technische vraagstukken te vertalen naar onderbouwde en begrijpbare keuzes voor beslissers. Die expertise uit zich door middel van o.a. jouw werkervaring als netwerkbeheerder. Ook jouw werkervaring met Cisco routers en switches en firewalls zijn van groot belang. Daarnaast heb je gewerkt met VMWare en Citrix

Als persoon ben je in staat een opdracht snel zelfstandig op te pakken waar dat nodig is. Je weet hoe belangrijk het is om goed met vertrouwelijke documenten en informatie om te gaan. Dit kan je op deze afdeling niet alleen, daarom is het zijn van een teamspeler ook erg belangrijk. Je weet dat vele handen licht werk maken en doet er dan ook alles aan om jouw team naar een hoger niveau te tillen.

Is bovenstaande een feest van herkenning?

Functie eisen

·      HBO diploma behaald richting informatica of netwerkbeheer is een pré

·      In het bezit van Cisco certificering

·      Werkervaring met Cisco routers/netwerken en switches

·      Aantoonbare werkervaring met VMWare, Citrix

·      Overheidservaring is een grote pré

·      32 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Vind jij het leuk om een kijkje in verschillende keukens te nemen? Kom dan werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Zo zit in Rotterdam onze eigen Maandag® Academy, die allerlei opleidingen verzorgt voor jou.


Ben je enthousiast na het zien van deze vacature? Druk dan op onderstaande button en solliciteer direct!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job