Systeembeheerder

Dennis Schotanus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dennis Schotanus
FEB 08
Overijssel Tijdelijk HBO
10.03.2019 Job-Nr: 9194743
Solliciteren

Over de functie

Geïnteresseerd in systeembeheer en e-mailverkeer?


In de organisatie waar je als systeembeheerder voor werkt, beheer je een omgeving met VMWare servers. Daarnaast heb je te maken met op Linux gebaseerde systemen. Voor jou is het van groot belang dat het hele technische landschap goed in kaart is en blijft draaien. Je bent dan ook uitgerust met relevante werkervaring bij de overheid. Je hebt een sterk analytisch vermogen en je bent goed in staat om complexe werkzaamheden secuur uit te voeren en binnen bestaande systemen te troubleshooten.


Naast 1e en 2e-lijns beheer van de omgeving, kun je op een juiste manier een technische samenwerkingsrelatie onderhouden met leveranciers en ook is het aansturen van externe partijen je niet vreemd. Belangrijk is dat jij aansturend vermogen hebt, je weet hoe je het werk moet verdelen op de werkvloer en je collega’s aan te spreken op houding en gedrag. Vanzelfsprekend is het dat je met hen kennis deelt en zo probeert de ICT naar een volgend niveau te tillen.

Het is belangrijk voor jou om zowel in een team als zelfstandig te kunnen werken en je bent toegerust met actuele kennis, inzichten, houdingen en vaardigheden. Een adviserende rol is voor jou niet onbekend. Je bent in staat om jouw eigen kennis, kunde en ervaring te verwerken in adviezen en te geven aan het management.


Tijdens een kennismakingsgesprek brengen wij jouw wensen en ambities in kaart en zoeken wij een project dat past bij deze wensen en ambities binnen de (mogelijke) opdrachtgevers van Maandag. Daarnaast hechten wij veel waarde aan het persoonlijke stuk wat in onze ogen belangrijk is voor het zorgen van een goede match. Kom jij met mij in een persoonlijk gesprek vertellen wat jouw drijfveren zijn?

Functie eisen

·      Afgerond HBO opleiding of aantoonbaar werkervaring op gelijk niveau

·      Werkervaring binnen een gemeente

·      Het is een pré als je tenminste 2 jaar ervaring hebt met het beheren van systemen

·      Kennis van VMWare, Microsoft servers zoals Active Directory, Group Policies, SQL Server en Exchange Server

·      Relevante MCSE certificeringen

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job