Onderbouw meester

Wendy Bierman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Wendy Bierman
FEB 08
Noord-Holland Vast HBO
10.03.2019 Job-Nr: 9194714
Solliciteren

Over de functie

Meester, geeft een bruine koe chocolademelk? Word jij ook blij van zulke vragen, word dan onderbouw leerkracht bij Maandag® Alkmaar!

Onderbouw meester word je niet zomaar, dat zit in je. Gaat jouw hart ook sneller kloppen als je die nieuwsgierige gezichtjes ziet? Elke dag is anders in de onderbouw, ’s Ochtends start je in de kring met een fantasierijk boekje en ’s middags ga je samen met de kinderen knutselen terwijl het de volgende dag weer helemaal ander is. Beginnen jouw handen te kriebelen om de leerlingen nieuwe dingen te leren? Dan zoek ik jou als nieuwe meester voor een leuke groep in de onderbouw.


En verder

  • Zorg je voor een fijne sfeer in de klas
  • Ben jij didactisch en pedagogisch sterk
  • Ben je betrokken bij de school

Functie eisen

Kernwaarden vind jij heel erg belangrijk denk aan; enthousiast, flexibel, lef en gaan voor succes. Jij vindt de onderbouw helemaal geweldig en kunt de kinderen laten stralen, heb jij het in je om deze leerlingen te bereiken met het geen dat zij nodig hebben?

 

  • Een Pabo diploma of je studeert dit jaar af;
  • Eén jaar ervaring als meester in de onderbouw (dit kan ook een stage zijn);
  • Je bent minimaal 0,4 fte beschikbaar en flexibel inzetbaar;
  • Je vindt het leuk om afwisseling in je werkzaamheden te hebben.


Voor wat, hoort wat natuurlijk! Maandag® biedt je een salaris naar rato van de onderwijsschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en beschikken over een online leer platform. Daarnaast verwelkomen wij je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst en nodigen wij je uit voor evenement van onze Club Maandag. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringpartner!

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?


Ben jij de meester die ik zoek? Wacht dan niet en neem contact met mij op.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job