Docent wiskunde

Mats Raaijmakers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mats Raaijmakers
FEB 08
Limburg Tijdelijk HBO
10.03.2019 Job-Nr: 9194621
Solliciteren

Over de functie

a²+b²=c²

Is dit een formule waar jouw hart sneller van kloppen gaat?

Je smeert je bammetjes en vertrekt naar school. Daar zitten ze, 21 enthousiaste en natuurlijk ook wat minder enthousiaste pubers. Pythagoras, Euler, Escher; al hun prachtige theorieën en ideeën mag jij gaan overbrengen aan deze klas! Het maakt jou niet uit wie je voor hebt, iedereen weet aandachtig te luisteren naar de boeiende manier waarop jij wiskunde uitlegt. De lesuren vliegen snel voorbij en zelfs leerlingen met een hekel aan wiskunde vinden nog dat jij het op een leuke manier probeert over te brengen. Voldaan sluit je het klaslokaal om 16 uur af en vertrekt naar huis waar je nog ruimschoots tijd hebt om even te relaxen voordat je aan het eten begint.

Voor meerdere opdrachtgevers in Limburg ben ik op zoek naar zowel eerste- als tweedegraads docenten wiskunde. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik hoor het graag! Ik ben te bereiken via mats.raaijmakers@maandag.nl of op 06 12 12 71 53.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een lesbevoegdheid of in de afrondende fase van je opleiding

Over het bedrijf

Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Maandag® detacheert dit soort professionals in de publieke sector. Ben jij er daar een van? Dan past Maandag® perfect bij jou. In een vrijblijvend gesprek maken wij graag nader kennis met onze professionals.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job