Verpleegkundige Breda

Nicolette Kommers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicolette Kommers
FEB 08
Noord-Brabant Vast MBO
10.03.2019 Job-Nr: 9194620
Solliciteren

Over de functie

Ben jij als Verpleegkundige toe aan een nieuwe uitdaging binnen de ouderenzorg? En lijkt het jou leuk om bij een organisatie aan de slag te gaan die 24-uurs zorg biedt aan mensen met geheugenverlies. Dan is dit mogelijk jouw nieuwe uitdaging!


Je komt te werken binnen een organisatie waar je echt wordt gewaardeerd voor je werk, met een team wat ervoor zorgt dat iedereen een mooie dag beleeft. Een kleinschalige woonzorglocatie waar de bewoners een veilige, vertrouwde en sociale plek vinden en waar aandacht en kwaliteit van leven voorop staat.


Als verpleegkundige houd je je bezig met het verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten. Je voert verpleegtechnische handelingen uit passend binnen de wet BIG. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van een zorgplan op basis van indicaties en instructies van de behandelend arts en je eigen professionele diagnose. Daarnaast signaleer je wijzigingen in de zorgvraag of cliëntsituatie en rapporteert deze aan de verwijzende arts en/of locatiemanager. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en aanwijzingen aan collega’s inzake verpleegtechnische problemen en treedt indien nodig zelf op. Ook lever je een bijdrage aan de kwaliteitszorg op cliëntniveau d.m.v. voorlichting en draag je zorg voor kwaliteitsverbetering bij collega’s. Als verpleegkundige rapporteer je in het zorgdossier, lever je een actieve bijdrage aan werkbesprekingen en neem je deel aan multidisciplinair overleg. Ook draag je zorg voor een optimale planning en de juiste en volledige uitvoering hiervan. In alles wat je doet staat het welzijn van de cliënt voorop, je stimuleert de zelfredzaamheid, waardoor de kwaliteit van leven wordt vergroot.


Je komt te werken in de omgeving van Breda voor 16 tot 32 uur per week, startdatum in overleg.

Functie eisen

  • Een afgeronde MBO opleiding tot verpleegkundige niveau 4
  • Je hebt een BIG-registratie.
  • Affiniteit met verzorging en verpleging van mensen met een vorm van geheugenverlies.
  • Je kunt zelfstandig werken, waarbij voortgangsbewaking en prioriteitsstelling naar eigen inzicht plaatsvindt.
  • Je ben inzetbaar en beschikbaar tijdens dag-, avond- en nachtdiensten.


Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden vanuit een vast dienstverband. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.


Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


 Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job