Programmamanager

Yannick Groot
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Yannick Groot
FEB 08
Noord-Holland Tijdelijk WO
10.03.2019 Job-Nr: 9194609
Solliciteren

Over de functie

De Programmamanager Mobiliteit is verantwoordelijk voor de totstandkoming van het mobiliteitsplan. Bij hem/haar ligt de nadruk op proces/organisatie en de afstemming met betrokken. Als programmamanager heb je absoluut affiniteit met de inhoud.

De opdracht is het opstellen van een Mobiliteitsplan voor Amsterdam Noord, waarmee de bestaande en in oprichting zijnde plannen voor fiets, OV en auto met elkaar en met de gebiedsontwikkelingen in samenhang worden gebracht. Ook de rol van de voetganger wordt hierin meegenomen. Tevens dient onderzocht te worden in hoeverre deze maatregelen voldoende zijn, welke aanvullende maatregelen gewenst zijn en wanneer deze gewenst zijn. Onderdeel van het plan zijn in elk geval de rol van lopen, fiets, OV en de auto hierin en de rol van smart mobility, deelconcepten. Denk ook aan stadsdistributie, elektrisch vervoer en bouwverkeer. Daarnaast zijn er maatregelen op netwerk- en gebiedsniveau en mogelijk ruimtelijke maatregelen. De onderlinge verhouding en prioritering tussen de maatregelen zijn daarnaast ook onderdeel van het plan.

De programmamanager is eindverantwoordelijk voor de totstandkoming van het mobiliteitsplan. Bij de programmamanager ligt de nadruk op proces/organisatie en de afstemming met betrokken. Je hebt affiniteit met de inhoud.

De programmamanager werkt samen met de senior beleidsadviseur van Verkeer en Openbare Ruimte bij de totstandkoming van het mobiliteitsplan. Bij de senior beleidsadviseur ligt de nadruk op de inhoud, maar hij heeft zeker affiniteit met het proces en de omgeving. Zij samen zullen tot een goede samenwerking moeten komen. Beide zullen zowel bij V&OR (voor de afstemming binnen het verkeersdomein) als bij de Gebiedsontwikkelingsprojecten op de Klaprozenweg zitten (voor de afstemming met de gebieden).


Functie eisen

  • Je beschikt minimaal over WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job