Coördinerend verpleegkundige

Rutger Brüning
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rutger Brüning
FEB 08
Noord-Holland Vast MBO
10.03.2019 Job-Nr: 9194600
Solliciteren

Over de functie

Jij bent iemand die alles kan overzien. Doordat jij de regie behoudt zorg voor de kwaliteit van de zorg en hou je het team draaiende. Ben jij iemand die dit aan kan?


Een verpleegkundige die meer wilt dan zorg verlenen. Je gaat aan de slag met de zorgdragende taken, maar daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking. Je werkt op een ELV-afdeling waar ouderen die acute zorg nodig hebben elk moment kunnen worden opgenomen. Jij bent de persoon die dit proces van begin tot eind overziet.

Je bent verantwoordelijke voor het opstellen van persoonlijke plannen van de cliënten en zal het aanspreekpunt zijn voor de familie en mantelzorgers. Daarnaast heb je de regie over de benodigde zorg. Je werkveld is dus zeer divers.


Je krijgt te maken krijgen met somatiek en psychogeriatrie. Je moet dus klaar zijn voor een uitdaging. Voor jou team ben je een coach, niet alleen jij maar je hele team moet goed presteren.

Kortom, hoge kwaliteit van de zorg is jouw hoofdtaak en passie voor het vak is dus belangrijk.


Dus hou je van zorgen, begeleiden en coördineren dan is ben jij de coördinerend verpleegkundige waar wij naar op zoek zijn!


Wat biedt Maandag jou?

  • Een marktconform salaris o.b.v. de betreffende cao ( ingeschaald op basis van opleiding en ervaring).
  • Reiskostenvergoeding o.b.v. €0.19 per kilometer
  • Opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Acadamy.
  • Goede begeleiding gedurende je dienstverband.

Functie eisen

  • Diploma MBO-V of hoger
  • BIG geregistreerd
  • Ervaring in coachen / begeleiden
  • Flexibel (i.v.m. diensten)

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job