Beleidsmedewerker Handhaving

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Charlotte Roeterdink
FEB 07
Gelderland Tijdelijk HBO
09.03.2019 Job-Nr: 9193854
Solliciteren

Over de functie

Veiligheid staat bij jou altijd voorop!

Als beleidsmedewerker heb jij interesse op gebied van zowel zorg & veiligheid als handhaving. Onder 'zorg & veiligheid' valt in ieder geval het opstellen van gebiedsontzeggingen, advisering op het gebied van de tijdelijke huisverboden (Khonraad) en het voorbereiden op de Wet verplichte ggz die op 1 januari 2020 van kracht gaat. Daarnaast ben je als beleidsmedewerker het aanspreekpunt voor de Veiligheidskamer, zet je indien nodig acties uit, en neem je deel aan multidisciplinaire overleggen.


Onder handhaving valt in ieder geval de aanschrijvingen op grond van de Drank-en Horecawet, het helpen opzetten van de werkwijze op het gebied van jeugdgroepen, het uitvoeren van controles in handhavingszaken en de deelname aan evenement controles, inclusief de vooroverleggen en evaluaties die hierbij horen.

Functie eisen

Jij hebt als beleidsmedewerker:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Ervaring binnen het veiligheidsdomein


Over het bedrijf

Jij komt te werken bij een opdrachtgever in de Achterhoek. Neem bij interesse contact met mij op.

Je kunt bellen naar 06-12119256 of mailen naar charlotte.roeterdink@maandag.nl of solliciteer direct door op onderstaande button "solliciteren" te klikken!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job