Recruiter Financieel

Tessa Smit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tessa Smit
FEB 07
Gelderland Vast HBO
09.03.2019 Job-Nr: 9193784
Solliciteren

Over de functie

Als recruiter financieel ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten voor financiële vacatures. De meest voorkomende functie? Dat weet je niet vooraf. De ene dag ben je op zoek naar een financieel administratief medewerker en de andere dag is dit een financieel adviseur.

Wat je nodig hebt om succesvol te zijn? Doorzettingsvermogen en een sterk netwerk van professionals. Naast proactief searchen via social media, jobboards en ons interne systeem, schrijf je vacatureteksten en spreek je professionals op ons kantoor in Eindhoven. En als je dan de juiste professional hebt gesproken, dan ga je gelijk over tot actie. Samen met je accountmanager kijk je naar mogelijkheden in onze regio.


En verder:

  • Heb je een belangrijke rol bij het binden en boeien van jouw professionals
  • Bevind jij je in een resultaatgerichte en dynamische omgeving


Functie eisen

Wat je meebrengt? Gedrevenheid en de wil om te scoren. Het team bestaat uit jonge en gedreven mensen met verschillende opleidingsachtergronden. We hebben dezelfde drive om te willen scoren, zijn niet bang om te zeggen wat we vinden en doen het gewoon. We gaan er allemaal 100% voor.

  • HBO/WO opgeleid
  • Commerciële ervaring
  • Voor 40 uur in de week beschikbaar


What are you waiting for? Solliciteren kan tot 1 maart 2019.

Over het bedrijf

Dit bieden we jou

  • een baan voor 40 uur per week, waarbij je jouw competenties optimaal kunt inzetten en de vrijheid hebt om jouw eigen agenda in te delen;
  • laptop en telefoon;
  • Passend salaris met een bonussysteem.

Maandag bedrijfsvoering is een nieuwe vestiging in Eindhoven. Je wordt onderdeel van een nieuw team waar je een belangrijke bijdrage levert aan het opzetten van deze tak. Hoe cool is dat!

Verder worden wij gekenmerkt door onze dynamische, directe en open cultuur. We werken hard, vieren successen, en houden van een vrijmibo! We werken samen maar verliezen ons eigen doel niet uit het oog. Kom jij ons team versterken?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job