Leerkracht basisonderwijs voor het huidige schooljaar.

Pim Elzenaar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pim Elzenaar
FEB 07
Flevoland Tijdelijk HBO
09.03.2019 Job-Nr: 9193729
Solliciteren

Over de functie

Loopt je opdracht af of ben je toe aan een nieuwe omgeving? Misschien ben jij wel op zoek naar een nieuwe school omdat je "vast' zit, niet naar je zin (meer) hebt of loopt simpelweg je opdracht af omdat je ergens gedetacheerd of uitgezonden zit.


Misschien biedt Maandag® jou uitkomst. Maandag® zoekt gedurende het hele jaar naar leerkrachten. In het kort: Werken voor Maandag® betekent werken vanuit flexibele zekerheid. Je werkt op één of meerdere scholen in een jaar maar dit vanuit een (vaste) aanstelling bij Maandag®. Zo ben je voorzien van afwisselend werk, zonder dat je hoeft in te leveren op de zekerheid die je gewend bent.


Wat doen wij voor jou:

We gaan uitgebreid met jou in gesprek en brengen zo in kaart wat je kan, wil en beste bij je past. Nu gaan wij voor je aan de slag en gaan de beste opdrachten vinden die bij jou past. Als de match gemaakt is, houden we contact! Dat betekent dat we regelmatig bij je langs komen om te kijken hoe het met je gaat.

Functie eisen

Wij vragen van jou.

-         Een afgeronde PABO opleiding.

-         Dat jij een gedegen kennis hebt van verschillende instructiemodellen.

-         Over goede didactische en pedagogische vaardigheden beschikt.

-         Het leuk vindt om op maximaal een jaar op een school te werken.

Verder krijg je verder van ons.

Een salaris wat past bij jouw leeftijd en ervaring op basis van de onderwijs cao. Goede reiskosten vergoeding van €0,19 per kilometer (naar school en terug) De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via onze academie in Rotterdam. (waar nodig) sollicitatiebegeleiding van jouw contactpersonen op het kantoor.


Geïnteresseerd? Of heb je nog vragen overgehouden na het lezen van de vacature? Bel dan gerust. Je kan mij bereiken op 06-13057679.


Tot snel.


Groet, Pim.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job