Verzorgende IG

Stephanie Proost
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stephanie Proost
FEB 06
Noord-Holland Vast MBO
08.03.2019 Job-Nr: 9193244
Solliciteren

Over de functie

Een baan waarin jij echt iets kunt betekenen voor de hulpbehoevende medemens!


Wat ga je doen?

Als verzorgende IG verricht je verzorgende, verpleegkundige en begeleidende handelingen bij de cliënten, zodat de zelfredzaamheid van de cliënt wordt bevorderd. Het werk is uitdagend en vraagt iemand die doortastend is.

Je ondersteunt actief cliënten die verzorging nodig hebben, vanwege ziekte, een beperking of leeftijd. Jij biedt als verzorgende IG de zorg die zij nodig hebben.

Hierbij signaleer je eventuele verbetering en/of verslechtering en bespreekt dit binnen het zorgteam.


En verder..

  • Ben je als verzorgende IG bereidt om alle wisseldiensten (dag, avond en nacht) te werken
  • Wil je zowel op een PG als Somatische afdeling werken
  • Ben je tevens verantwoordelijk voor medicatie uitdelen en toedienen

Functie eisen

Als verzorgende IG draag jij bij aan een positieve woonomgeving. Voor hard werken deins jij niet terug en naast jouw communicatieve vaardigheden kan je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

  • Afgeronde opleiding Verzorgende IG
  • Bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Beschikbaar voor 16 tot 32 uur


Wat biedt Maandag® jou?

Je krijgt bij Maandag® een te gekke baan zoals je die nog niet eerder hebt gehad. Met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je werkt op een project met allemaal verschillende mensen die jouw zorg nodig hebben. We bieden je een goed salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt, maar vooral een geweldige werkervaring. Want jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar het zelf en reageer direct via de button onderin en reageer voor 28 februari 2019.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job