Basispsycholoog

Lotte van der Lint
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte van der Lint
FEB 06
Noord-Brabant Tijdelijk WO
08.03.2019 Job-Nr: 9193238
Solliciteren

Over de functie

Wegens uitbreiding van ons psychologen-team, zijn wij op zoek naar een basispsycholoog. Jouw uitgebreide theoretische kennis kun jij moeiteloos combineren met ervaringen uit de praktijk. Door de verschillende interesses in de diverse doelgroepen, ben jij breed inzetbaar. Zo kun jij bijvoorbeeld op de afdeling jeugd, maar ook bij de verslavingszorg meedraaien.


Als basispsycholoog ben jij verantwoordelijk voor het onderzoek wat je samen met de cliënten uitvoert naar de klachten. Naast alle sessies neem je wekelijks deel aan de uitgebreide, diverse multidisciplinaire overlegvormen en ben je samen met het team verantwoordelijk voor het opstellen van behandelplannen. Daarnaast maak je evaluaties, draag je zorg voor de relevante rapportages en begeleid je zowel individuele – als groepsgesprekken. 

Functie eisen

Als basispsycholoog ben jij in het bezit van:

  • Een afgeronde academische opleiding psychologie;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als psycholoog;
  • Ervaring met verschillende behandeltechnieken;
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatie.

Via Maandag® krijg je de kans om een kijkje in de keuken te nemen bij verschillende zorginstellingen. Je wordt op projectbasis ingezet bij onze opdrachtgevers die jouw hulp hard nodig hebben. En jij wil niks liever dan organisaties helpen met de kennis die jij hebt opgedaan tijdens je vorige banen. Zo heb je de flexibiliteit in je werk die je zo graag wil, maar toch de zekerheid en vastigheid van een dienstverband bij Maandag®.

De startdatum en het aantal uur verschilt per project en is in overleg altijd bespreekbaar.


Word jij enthousiast van deze vacature als basispsycholoog? Solliciteer dan op deze vacature en laten we met een kopje koffie of thee de mogelijkheden bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job