Projectleider Digitaal Stelsel Omgevingswet

Faye de Meij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Faye de Meij
FEB 06
Zuid-Holland Vast HBO
08.03.2019 Job-Nr: 9193220
Solliciteren

Over de functie

De nieuwe Omgevingswet treedt in 2021 in werking. Onze opdrachtgevers (gemeenten en andere lokale overheden) zijn al volop bezig met de voorbereiding voor de implementatie.

De implementatie van deze wet bestaat uit 3 onderdelen:


1.      Anders werken: Integraal, in samenhang en afstemming.

2.      Omgevingswet: Verschillende bestuurslagen dezelfde instrumenten om de fysieke leefomgeving en de activiteiten daarin te reguleren.

3.      Digitaal stelsel: Digitalisering is een belangrijk instrument ter ondersteuning van de Omgevingswet. Daarom wordt het digitaal stelsel Omgevingswet ontwikkeld.


Voor het derde onderdeel kunnen we jouw hulp gebruiken! Maandag Den Haag is hiervoor op zoek naar gespecialiseerde projectleiders. Je helpt onze opdrachtgevers met de wettelijke aansluiting op de landelijke voorziening en alle software aanpassingen en voorbereidingen die hier een onderdeel van uit maken. Denk hierbij aan volledig zaakgericht werken, gegevensmanagement en het aanleggen van koppelingen tussen verschillende systemen en applicaties.   


Naast de voorbereidende werkzaamheden hebben projecten ook betrekking op de bestuurlijke kant van de organisatie. Je werkt dus niet alleen aan de operationele uitvoering, maar ook op strategisch niveau. Dit houdt onder andere in dat je adviseert over ontwikkelingen en toepassingen zoals Big Data en blockchain. 

Functie eisen

Om deze rol met succes uit te kunnen voeren verwachten we het volgende:

·        Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of (Bedrijfskundige-) Informatica.

·        Je beschikt over aantoonbare en brede kennis van de gemeentelijke informatievoorziening en je bent bekend met de bedrijfsprocessen van een gemeente

·        In de afgelopen 10 jaar heb je minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan binnen één of meerdere gemeentelijke instellingen

·        Je hebt ruime werkervaring als projectleider binnen complexe en multidisciplinaire projecten of programma’s

·        Met de ontwikkelingen op het gebied van de Omgevingswet ben je helemaal op de hoogte en je hebt aantoonbaar recente werkervaring en kennis opgedaan op het gebied van het digitale stelstel

·        Eigenschappen die jouw omschrijven zijn analytisch, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, een pro-actieve en intiatiefrijke houding, helicopterview en teamplayer.


Spreekt deze functie jou aan en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer nog vandaag! Graag gaan we het gesprek met je aan. 


Wat Maandag® biedt:

·        Een goed salaris gebaseerd op de CAR-UWO CAO voor gemeentes

·        Een vast dienstverband bij Maandag is bespreekbaar

·        Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km of een lease-auto

·        Persoonlijke begeleiding door jouw Accountmanager en Recruiter

·        Trainingen via de Maandag® Academy en thuis online

·        25 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld

·        De kans om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen binnen ons uitgebreide netwerk in de overheidssector.


Over het bedrijf

Je komt je werken bij onze opdrachtgevers binnen de lokale overheid. Je werkt binnen een of meerdere projectteams die zijn samengesteld voor het programma Implementatie Omgevingswet.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job