Werkvoorbereider Openbare Verlichting

Sabine Kuijt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sabine Kuijt
FEB 06
Noord-Holland Vast MBO
08.03.2019 Job-Nr: 9193166
Solliciteren

Over de functie

Wil jij ook meewerken aan maatschappelijke en technologische ontwikkelingen? Verlichting is niet altijd nodig. Als het wel nodig is, dan betekent ‘licht op maat’ dat bewust en met zorg verlicht wordt, om zo goed mogelijk bij te dragen aan verkeersveiligheid, sociale veiligheid en sfeer en beleving. Diverse maatschappelijke en technologische ontwikkelingen vragen om een nieuwe kijk op het gebruik van verlichting in de openbare ruimte. Daarnaast heeft de gemeente verschillende ambities ten aanzien van leefbaarheid, kwaliteit van de openbare ruimte en duurzaamheid waarin verlichting een rol kan spelen.


De werkvoorbereider Verlichting brengt zijn kennis over verlichting in de verschillende projecten in. Het gaat daarbij over het gehele proces van engineering en voorbereidingsactiviteiten vanaf idee t/m realisatiefase in nieuwbouw en herinrichtingsprojecten. Maar ook groot en kleinschalig onderhoud. Je zal je bezig houden met de volgende activiteiten:

  • Het verzamelen van relevante informatie over ontwerpaspecten (randvoorwaarden, uitgangspunten, voorschriften en normen, etc..);
  • Het maken van lichtberekeningen en het adviseren en ontwerpen van verlichtingsplannen;
  • Het ontwikkelen van verlichtingsplannen tot werktekeningen en werkomschrijvingen


Functie eisen

  • In bezit van minimaal een MBO opleiding Elektrotechniek;
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 4 jaar ervaring als voorbereider op het gebied van openbare verlichtingsinstallaties;
  • De aangeboden kandidaat heeft van de tenminste 2 jaar ervaring opgedaan met tekensoftware Microstation;
  • Ervaring met NLCS CAD-standaard, en lichtberekeningsprogramma's Dialux en Calculux;
  • Heeft ervaring met het gelijktijdig werken aan meerdere projecten.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job