(Senior) Jeugdzorgwerker

Ky Thoes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ky Thoes
FEB 06
Noord-Holland Vast HBO
08.03.2019 Job-Nr: 9193140
Solliciteren

Over de functie

Als jeugdzorgwerker ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van acht jongeren in een open setting. Deze locatie is zowel een thuis als behandelplek voor de jongeren. In samenwerking met de behandelcoördinator geef je uitvoering aan het behandelproces. Jij draagt bij aan de totstandkoming en uitvoering van het behandelplan en draagt zorg voor de groeps- en/of individuele behandelingen. Je begeleidt jongeren met en zonder licht verstandelijke beperking. Ook ben je mentor van een of meerdere jongeren en onderhoudt hierbij de interne en externe contacten en is het maken van rapportages/overdracht een vast onderdeel van je werkzaamheden. Samen met de jongeren, de ouders en het netwerk ondersteun je in een realistisch toekomstbeeld naar zelfredzaamheid. Verder neem je deel aan (multidisciplinaire) overleggen en is er voldoende ruimte om binnen het team te sparren over elkaars caseload, het individueel functioneren en het ziekteverzuim. 

Functie eisen

-         HBO diploma SPW, MWD of Pedagogiek.

-         SKJ registratie.

-         Bereid om onregelmatige diensten te draaien.  

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken professionals die hebben gekozen voor het Maandag® gevoel. Kwaliteit leveren, prettige arbeidsvoorwaarden en financiële zekerheid.


Maandag® biedt:

  • Een marktconform salaris volgens CAO.
  • Reiskostenvergoeding op basis van € 0,19 per kilometer.
  • Mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen op onze Maandag Academy.
  • Uiteraard behoren een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job