GZ Psycholoog/ Orthopedagoog generalist Kind & Gezin

Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra
FEB 06
Noord-Holland Vast WO
08.03.2019 Job-Nr: 9193107
Solliciteren

Over de functie

Ben jij goed in observeren en analyseren van problematiek tussen kind (4-18 jaar) en gezin? Weet jij precies wat er nodig is om kinderen (vaak sprake van autisme) weer terug te laten keren naar school en werk je ook nog eens graag in een multidisciplinair team met een integrale aanpak? Dan ben ik per direct op zoek naar jou!


In deze functie zul je als regiebehandelaar aan het werk gaan binnen een team van GZ Psychologen, jeugdhulpverleners en docenten. Het doel is om buiten de gebaande paden hulp te bieden aan kinderen die thuiszitten. Hoe kun je deze doelgroep (internaliserende en/of externaliserende problematiek en autisme) weer laten aanhaken bij het onderwijs en niet te vergeten; het onderwijs bij deze leerlingen?Functie eisen

  • Je bent afgestudeerd psycholoog of orthopedagoog generalist;
  • Kennis of affiniteit met autisme is een pré;
  • Ervaring met een pittige, uitdagende doelgroep;
  • Je vindt het leuk om in een open multidisciplinair team te werken;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring;
  • Kennis van de methodiek van Signs of Safety;
  • Je houdt van snel schakelen.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een vast dienstverband kun je diverse opdrachten/ functies vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren ’, bel of verstuur een berichtje via WhatsApp. 


P.s.. Mocht je op zoek zijn naar een andere vacature als Psycholoog of GZ Psycholoog? Dan kun je ook contact met me opnemen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job