Junior WABO vergunningverlener

Romy Wennekes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Romy Wennekes
FEB 06
Overijssel Vast MBO
08.03.2019 Job-Nr: 9193027
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de regio Zwolle ben ik op zoek naar een Junior WABO vergunningverlener voor 24 uur per week, maar meer uren is zeker ook bespreekbaar indien dit vanuit jou wenselijk is.


Je ondersteunt de verschillende collega vergunningverleners zowel inhoudelijk als procedureel. Je maakt stukken compleet, toetst op ontvankelijkheid, je behandelt binnenkomende aanvragen voor bouwvergunningen, handelt deze af en je behandelt meldingen.


Belangrijk is dat je communicatief vaardig bent omdat jij ook de contacten onderhoudt met de aanvragers van de vergunningen. 

Functie eisen

·        Afgeronde MBO of HBO opleiding richting bouwkunde

·        Bij voorkeur heb je stage-ervaring bij een gemeente op de afdeling vergunningen

·        Je weet wat het werk inhoudt en je kunt toetsen aan het bouwbesluit

·        Je hebt kennis van de geldende wet- en regelgeving

Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2007 actief onder de naam Maandag®. De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme, het gevoel dat alles mogelijk is. Voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven en willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

 

Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor je oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®. Voor een overzicht van alle actuele vacatures verwijs ik je graag naar ons vacatureoverzicht.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job