Projectleider

Kaneesha Visscher
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kaneesha Visscher
FEB 06
Overijssel Tijdelijk HBO
08.03.2019 Job-Nr: 9193013
Solliciteren

Over de functie

Als projectleider binnen het Sociaal Domein ben jij eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Jouw collega's van de afdeling beleid hebben een nieuw beleid voor de gemeente opgesteld. Maar hoe wordt dit nou geïmplementeerd? Daar weet jij alles van! Als projectleider pak je het plan met beide handen aan en ga je over tot het bedenken van de strategie. Hoe zorg jij ervoor dat de uitvoering het beleid gaat verweven in hun alledaagse werkprocessen? Als projectleider ben jij nodig om die vertaalslag te maken van het nieuwe beleidsplan naar de implementatie ervan. Je zult een schakel zijn tussen jouw projectteam, de uitvoering, de beleidsmedewerkers, contractmanagers, interne en externe partijen en burgers. Niet geheel onbelangrijk, de implementatie van zo'n plan, zal niet alleen effect hebben op alleen de uitvoering, je zult je collega's van het hele Sociale Domein ook nodig hebben. Daarom ben jij als projectleider ook communicatief sterk. Is dit op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel!

Functie eisen

  • Afgeronde relevante HBO/WO opleiding (bijvoorbeeld: Bestuurskunde)
  • Aantoonbare ervaring in zelfde functie
  • Kennis van Sociaal Domein

Over het bedrijf

Bij Maandag® Enschede vinden wij het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk! Als projectleider bij Maandag, krijg je een kijkje in de keukens van meerdere gemeenten. Door verschillende opleidingsmogelijkheden staat jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling nooit stil! Dit alles in combinatie met een marktconform salaris en een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job