Teamleider

Kaneesha Visscher
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kaneesha Visscher
FEB 06
Overijssel Tijdelijk HBO
08.03.2019 Job-Nr: 9193001
Solliciteren

Over de functie

Voor diverse, leuke gemeenten ben ik doorlopend op zoek naar ervaren Teamleiders binnen het Sociaal Domein. Zaak is wel, dat je bekend bent met het Sociaal Domein en al ervaring hebt als teamleider. Dus heb jij ook ervaring in de Wmo- en Jeugd-, en/of Participatiewet? Dan zoek ik jou!


Als teamleider binnen het sociaal domein ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen jouw team. Je zorgt ervoor dat de consulenten de uitvoering correct kunnen uitvoeren en helpt hen waar nodig. Tevens ben jij als teamleider binnen het sociaal domein het klankbord van niet alleen je team, maar ook van bijvoorbeeld wethouders en andere teamleiders. Zit je regelmatig in grote overleggen, denk je mee over meer efficiëntere werkwijzen en zorg je gezamenlijk voor een prettige werksfeer.


Voel jij je in bovenstaande direct aangesproken? Denk jij na dit verhaal: ‘Ja! Zo’n Teamleider functie wil ik absoluut vervullen’? Schroom dan niet en neem snel contact met me op.

Functie eisen

  • Aantoonbare werkervaring binnen het Sociaal Domein en als Teamleider
  • Kennis van Wmo-, Jeugd-, en Participatiewet
  • Afgeronde HBO/WO opleiding
  • Gemeentelijke ervaring

Over het bedrijf

Bij Maandag® Enschede vinden wij het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk! Als teamleider bij Maandag, krijg je een kijkje in de keukens van meerdere gemeenten. Door verschillende opleidingsmogelijkheden staat jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling nooit stil! Dit alles in combinatie met een marktconform salaris en een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job