Integraal consulent

Kaneesha Visscher
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kaneesha Visscher
FEB 06
Overijssel Tijdelijk HBO
08.03.2019 Job-Nr: 9192992
Solliciteren

Over de functie

Voor meerdere gemeenten in Twente ben ik doorlopend op zoek naar integraal consulenten binnen het Sociaal Domein. Ben jij dé integraal (het liefst 3D) consulent die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan ben ik op zoek naar jou! Als integraal consulent binnen het Sociaal Domein, beschik je over kennis van de Wmo-, Jeugd-, én Participatiewet. Je bent dagelijks bezig met burgers binnen de gemeente, je gaat op huisbezoeken, zorgt ervoor dat de situatie voor hen geoptimaliseerd wordt en denkt graag met hen mee.


Jij, als integraal consulent bent continu op zoek naar de passende oplossing. Jouw netwerk is hierin erg belangrijk. Wie schakel je in, bij dergelijke casussen? Hoe ga je ervoor zorgen dat de situatie leefbaar is? Hoe houd jij het contact met de burger? Kortom; ben jij de integraal consulent die alle ballen hoog kan houden en die ook nog eens sterk is in woord en geschrift is? Reageer dan snel!

Functie eisen

  • Aantoonbare ervaring binnen het Sociaal Domein
  • Kennis van de Wmo,- Jeugd,- en Participatiewet
  • Relevantie HBO opleiding (bijvoorbeeld, Social Work, SJD)
  • Gemeentelijke ervaring is een pré

Over het bedrijf

Bij Maandag® Enschede vinden wij het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk! Als integraal consulent bij Maandag, krijg je een kijkje in de keukens van meerdere gemeenten. Door verschillende opleidingsmogelijkheden staat jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling nooit stil! Dit alles in combinatie met een marktconform salaris en een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job