Begeleider wonen

Babs van Velzen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Babs van Velzen
FEB 05
Gelderland Vast MBO
07.03.2019 Job-Nr: 9192118
Solliciteren

Over de functie


De bewoners van deze opdrachtgever zijn op zoek naar een begeleider die een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met hen aan kan gaan. Wij als bewoners vinden het fijn om zoveel mogelijk de regie te hebben over ons eigen leven. Jij bent iemand die ziet waar wij zelfstandig dingen kunnen doen en waar wij toch een beetje hulp nodig hebben. Jij weet ons op de juiste manier te begeleiden, want soms zijn wij niet de makkelijkste. Voor jou is ons probleemgedrag geen probleem. Jij ziet waar onze behoeftes eigenlijk liggen en kan ondersteunen bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen, onze medicatie brengen, ons verzorgen en eventueel verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Dit hoef jij natuurlijk niet alleen toen doen. Als begeleider wonen ondersteun jij de zelfstandig werkende teams en is er een multidisciplinair team waar jij mee gaat samen werken. De deskundigen zorgen voor de zorgplannen, teamafspraken en de instructies zodat jij altijd goed op de hoogte bent van wat er van jou wordt verwacht.


Functie eisen

-             Een relevant diploma (medewerker maatschappelijke zorg (MMZ). Sociaal Pedagogisch Werk (SPW), Sociaal pedagogische hulpverlening (SPH) of Pedagogiek

-             Ervaring met uiteenlopende vormen van moeilijk verstaanbaar gedrag, psychische problematiek en een verstandelijke beperking.

-             Flexibel inzetbaar voor alle voorkomende diensten (ochtend-, dag-, avond- en weekenddiensten.)

-             Salaris conform CAO gehandicaptenzorg. 

Over het bedrijf

neem contact op met mij; 0657087389

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job