Interieurontwerper / Inmeter

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mijke Nauta
FEB 05
Noord-Holland Vast HBO
07.03.2019 Job-Nr: 9192110
Solliciteren

Over de functie

Jij hebt                                                                         

• Creativiteit en oog voor detail                                    

• Een grafische blik en technisch inzicht                    

• HBO richting Interieurontwerp                                 

• 2-3 jaar werkervaring in soortgelijke rol                       

• De wil om in een veranderlijke omgeving te werken  

• Enthousiasme                                                                  


Jij krijgt

• Flexibele werktijden

• Onbeperkt aantal vakantiedagen

• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

• Auto, tablet en telefoon van Maandag®

• Gezellig werken in een energiek team!

• 8% Vakantiegeld en een pensioenregeling

Functie eisen

Wat ga je doen?

Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en stylen van alle vestigingen van Maandag® en Whoohoo in Nederland en voor onze vestigingen in het buitenland, zoals België en Duitsland.


Om dit goed te doen maak je tekeningen, werk je ontwerpplannen uit en zorg je ervoor dat alles goed wordt ingemeten op locatie waarbij je nadenkt over een logische en praktische indeling en de customer journey. Dit doe je aan de hand van de standaard concepten/sjablonen van Maandag® in combinatie met jouw esthetische visie.


Verder houd je je bezig met het opmaken van vloerplannen en elektraplannen door middel van overzichtstekeningen met aansluitingswerkzaamheden. Je denkt daarnaast mee over de toepassingen, aanbrengen en doorvoeren van de verschillende branches binnen Maandag® en daarom werk je nauw samen met onze afdeling Marketing en Communicatie. 


Dit alles ga je doen voor alle nieuwe vestigingen die geopend gaan worden en voor alle vestigingen die heringericht moeten worden.


Momenteel werken we vanuit Purmerend, maar vanaf medio maart 2019 verhuisd ons hoofdkantoor naar een prachtig pand in Amsterdam-Sloterdijk! Jij zal daarnaast 1x per week op één van onze vestigingen werkzaam zijn. 

Over het bedrijf

Over maandag:

Maandag®: marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Landelijk actief met 23 vestigingen. Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. En dat zijn geen loze woorden. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.


Whoohoo: actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.  

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job