Verzorgende IG (Zuid-Limburg)

Jamie van Doremalen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jamie van Doremalen
FEB 05
Limburg Tijdelijk MBO
07.03.2019 Job-Nr: 9192057
Solliciteren

Over de functie

Groot hart + engelengeduld = Verzorgende IG!

Herken jij jezelf hierin? Denk jij graag in mogelijkheden? Ben je graag omringd door fijne en enthousiaste collega’s? Is het voor jou vanzelfsprekend om patiënten met oprechte persoonlijke aandacht te benaderen? Denk je graag out of the box en ben je beschikbaar voor wisselende diensten? Dan ben ik opzoek naar jou!

Als verzorgende IG voer je verplegende en verzorgende handelingen en huishoudelijke werkzaamheden uit en begeleid en ondersteun je de patiënten bij het verrichten van ADL-functies. Je biedt psychische en sociale zorg aan de patiënten. Ook werk je nauw samen met andere disciplines en familie om samen de beste zorg te kunnen leveren.


Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO, waar je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende het project krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager.

Interesse of vragen? Ik kom graag met je in contact. Je kunt mij bereiken via 0612542310 of Jamie.vandoremalen@maandag.nl

Functie eisen

·      Een afgeronde opleiding Verzorgende IG

·      Bekwaam en bevoegd om de verpleegtechnische handelingen uit te voeren

·     Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken

Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Graag kijken we met jou dan ook naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.

Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit, omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job