Docent Nederlands

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maruya Schotanus
FEB 05
Groningen Tijdelijk HBO
07.03.2019 Job-Nr: 9192050
Solliciteren

Over de functie

Dat kost duur. Doe is normaal. Ik irriteer me aan jou. Hun komen ook. Ik ga na huis. Heb je me mobiel gezien? Kun jij het niet laten familie en vrienden die deze fouten maken te corrigeren? Of sta je in je omgeving ook wel bekend als ‘het groene boekje’? Bij Maandag® zijn wij op zoek naar deze ‘groene’ docent Nederlands. 


Als docent Nederlands heb jij niet alleen passie voor het vak, maar ook voor de leerlingen. Met jouw gedrevenheid enthousiasmeer jij leerlingen over de lesstof. Een zin ontleden, werkwoorden vervoegen en het gebruik van interpunctie, jij weet deze onderwerpen allemaal haarfijn uit te leggen. Jij maakt jouw lessen aantrekkelijk voor leerlingen door theorie af te wisselen met interactieve opdrachten over hedendaagse onderwerpen. Gedichten, liedjes, films en actualiteiten, alle middelen gebruik je om de leerlingen op een leuke manier de Nederlandse taal bij te brengen. Ook een discussie leiden tussen de leerlingen is jou op het lijf geschreven. Daarnaast zorg je tijdens de les voor een fijne leeromgeving, waarin de leerling zich kan ontwikkelen.


De docent waar wij naar op zoek zijn is flexibel, weet van aanpakken en bruist van de energie. Ook heb jij een frisse blik op het onderwijs en doe je niets liever dan voor de klas staan! Werken voor Maandag® betekent:

  • Dat je niet op een vaste plek zit, maar meerdere onderwijsinstellingen gedurende jouw loopbaan ziet.
  • Je zult snel veel ervaring opdoen doordat je les geeft aan verschillende niveaus en leerjaren. Hierdoor ontwikkel jij je tot een veelzijdige docent.
  • Het werken op verschillende scholen kan bij Maandag® vanuit een vast dienstverband. Flexibele zekerheid noemen we dat.
  • Daarnaast kan je gebruik maken van ons aanbod aan op maat gemaakte trainingen en workshops om nog beter te worden in waar je al goed in bent.


Ben jij de docent Nederlands die toe is aan een nieuwe uitdaging, wil je ervaring opdoen binnen verschillende scholen of wil je meer uren werken naast je huidige baan? Solliciteer dan direct via maruya.schotanus@maandag.nl of bel mij op 06-12160355.

Functie eisen

-           Lesbevoegdheid Nederlands eerstegraads, tweedegraads of in opleiding

-           Aantoonbare werkervaring binnen het voorgezet onderwijs of MBO

-           Beschikbaar vanaf de voorjaarsvakantie vanaf 0,3 fte

Over het bedrijf

Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Maandag® detacheert dit soort professionals in het onderwijs. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job