Jeugdzorgmedewerker regio Utrecht

Shannon Slingerland
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shannon Slingerland
FEB 05
Utrecht Vast HBO
07.03.2019 Job-Nr: 9192033
Solliciteren

Over de functie

Werken met jongeren met een licht verstandelijke beperking brengt jou elke dag weer plezier. De successen die je samen boekt maken namelijk verschil in het leven van cliënten en de directe omgeving. Binnen deze organisatie krijg jij de gelegenheid een kijkje te nemen in de keuken van verschillende afdelingen, je te ontwikkelen en actief bij te dragen aan de gespecialiseerde behandeling van jongeren met een licht verstandelijke beperking. Je werkt met een uitdagende groep jongeren met complexe (gedrags-)problemen die vooruitgang boeken, maar ook teleurstellingen meemaken.

Als professional ben je in staat om flexibel om te gaan met conflict- en stresssituaties. Daarnaast beschik je over de kwaliteit om te de-escaleren. Een behandeling is altijd multidimensionaal dus naast de cliënt ben je goed in staat om helder te communiceren met ouders, het netwerk en je collega’s. Ben jij de kandidaat waar wij naar opzoek zijn? Mail dan naar shannon.slingerland@maandag.nl

Functie eisen

Wat vraagt Maandag® van jou?:

• Een afgeronde HBO-opleiding (MWD, SPH, Pedagogiek)

• Ingeschreven in het beroepsregister SKJ;

• Aantoonbare ervaring in het werken met jongeren met complexe (gedrags-)problematieken.

• Tussen de 32 - 36 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een marktconform salaris is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer te gebruiken of ook privé te rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job