Jurist Bezwaar en Beroep

Mark Gerritse
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mark Gerritse
FEB 05
Utrecht Vast WO
07.03.2019 Job-Nr: 9192020
Solliciteren

Over de functie

Als jurist bezwaar en beroep behandel je voornamelijk beroepszaken en voorlopige voorzieningen op verschillende gebieden zoals de WABO, Openbare orde, APV, Huisvestingsverordening, Subsidieverordening, Wob etc.

Bij de behandeling van de zaken vertegenwoordig je het college of de burgemeester in zittingen bij de rechtbank, College van Beroep voor het Bedrijfsleven of de Raad van State.  

 

Taak van het onderdeel Bezwaar en Beroep is belast met:

  • de behandeling van alle binnen de gemeente voorkomende bezwaar- en beroepschriften, met uitzondering van die op het gebied van belastingzaken;
  • concern brede juridische kwaliteitszorg en – control, en juridische advisering op talloze beleidsterreinen;
  • het verbeteren van de kwaliteit van het juridisch handelen van de gemeente;
  • de advisering en begeleiding van inkoop en aanbestedingen en contractmanagement.

Functie eisen

  • Je hebt een WO-studie Nederlands Recht afgerond;
  • Je hebt ervaring met behandeling van bezwaar en beroepschriften, met name op het gebied van omgevingsrecht en openbare orde;
  • Je hebt overtuigingskracht, hebt goede contactuele eigenschappen en kunt makkelijk schakelen tussen verschillende niveaus.

Over het bedrijf

Wij vragen jouw expertise, maar vinden het bij Maandag® ook belangrijk om daar iets tegenover te zetten! Denk hierbij aan een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en een opdracht waar je de vrijheid krijgt om je kennis en ervaring zelfstandig in te zetten.

Wil je graag meer informatie? Bel me gerust op 06-12994940 of stuur een e-mail naar mark.gerritse@maandag.nl. Spreekt bovenstaande aan? Dan zie ik je sollicitatie en motivatie graag tegemoet.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job