Docent Horeca

Quincy van Waveren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Quincy van Waveren
FEB 05
Noord-Holland Tijdelijk HBO
07.03.2019 Job-Nr: 9192014
Solliciteren

Over de functie

Start jij elke dag met een frisse blik? Sta jij open voor nieuwe uitdagingen en ben jij flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Maandag® zijn we namelijk op zoek naar een Docent Horeca in de regio Amsterdam. Spreekt deze functie je aan en/of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden als Docent Horeca in het voortgezet onderwijs? Dan drink ik graag een kopje koffie/thee met jou!

Functie eisen

Naast dat we graag zien dat je enthousiast, flexibel en daadkrachtig bent in je werk, zijn de volgende eisen van belang:


·      Je hebt een 2e graads relevante bevoegdheid;

·      Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in het vak (of d.m.v. stages);

·      Beschikbaar voor 0,6/0,8 fte (uren zijn bespreekbaar);

·      Affiniteit met de doelgroep;

·      Bezit de capaciteiten om kennis en vaardigheden aan leerlingen over te dragen en beschikt over actuele kennis op jouw vakgebied.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


·      Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;

·      Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;

·      Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;

·      Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen;

·      Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;

·      Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.Ben jij klaar voor een frisse start binnen het voortgezet onderwijs? Neem dan contact met me op!

06 12 81 08 75 | quincy.vanwaveren@maandag.nl


Tot bij de koffie?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job