Leerkracht

Kristel van Norel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kristel van Norel
FEB 05
Overijssel Tijdelijk HBO
07.03.2019 Job-Nr: 9191985
Solliciteren

Over de functie

Een unieke kans; aan de slag als leerkracht op een TOM-school!


Op een TOM-school ben je als juf of meester een echte vakspecialist en ben je een begeleider of coach voor de leerlingen. Je geeft verschillende groepen les in een bepaald vak, zoals rekenen of taal. Samen met je collega’s geef je les in de kernvakken, waarbij iedereen dus zijn/haar eigen specialisatie heeft. Als leerkracht werkt je niet als individu, maar samen met de andere leerkrachten als een team.


Als vakspecialist geef je de leerlingen instructie en daarna gaan de leerlingen zelf aan de slag om de lesstof te verwerken. Dit kan in het basisgroeplokaal, een stilteruimte of op het leerplein. Ze werken vanuit taken, in de vorm van dag- of weektaken. De leerlingen krijgen bij dit onderwijsconcept meer verantwoordelijkheid over hun eigen leerproces, wat typerend is voor een eigentijds onderwijsconcept.


Naast de kerngroepen waaraan je lesgeeft, heb je ook je eigen basisgroep. Met je basisgroep start en eindig je de dag. Aan het einde van de dag hebben jullie een reflectiedagmoment. Ook vakken als Gym en Kanjertraining worden vanuit deze groep gegeven.


Voor een TOM-school in de regio Kampen zijn wij op zoek naar een leerkracht voor vier of vijf dagen per week. De leerlingen van dit leerplein zitten in groep 3/4/5. Het betreft een vacature vanaf de voorjaarsvakantie tot aan de zomervakantie. Samen met de leerlingen maak je het schooljaar gezellig af!

Functie eisen

Dit verwachten wij van jou:

- Een afgeronde PABO of je bent aan het afstuderen (LIO afgerond of 180 studiepunten uit de eerste      3 jaar)

- (Recente) relevante stage of werkervaring


Dit kun je van Maandag® verwachten:

- Een contract bij Maandag®

- Salaris en vakantiedagen conform het cao Primair Onderwijs

- Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer

- Begeleiding vanuit een Accountmanager en Recruiter

- Extra training en opleiding vanuit Club Maandag


Ga aan de slag met dit te gekke onderwijsconcept en solliciteer direct!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job