Ecologisch vergunningverlener

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Charlotte Roeterdink
FEB 05
Gelderland Tijdelijk HBO
07.03.2019 Job-Nr: 9191960
Solliciteren

Over de functie

Begin 2017 is de Wet Natuurbescherming in werking getreden. Daarin is ook een aantal taken van het Rijk naar de provincie gedecentraliseerd. Het gaat daarbij met name om soortenbescherming en houtopstanden. Doordat het aantal aanvragen toeneemt is de capaciteit van de ecologische kennis voor alle onderdelen van de wet nu onvoldoende structureel geborgd. 

De wet gaat kort gezegd over gebiedenbescherming (N2000), soortenbescherming, jacht- en schadebestrijding en houtopstanden. Hiervoor geven wij vergunningen en ontheffingen af. Ingrepen en effecten op deze aspecten worden door ons getoetst. Daarvoor voeren we vooroverleg met aanvragers en adviesbureau's, beoordelen ecologische onderzoeken en stellen ontwerpbesluiten op. Zienswijzen onderzoeken we voordat een besluit definitief wordt genomen en we voeren beroepsprocedures bij rechtbanken en Raad van State. Bij beroepsprocedures vertegenwoordigt de vergunningverlener GS. 

Functie eisen

Jij:

  • Hebt minimaal een HBO opleiding ecologie met kennis van gebiedsbescherming;
  • Hebt kennis van de andere taakvelden;
  • Bent resultaatgericht, ziet niet op tegen produceren binnen termijnen en het werken in een hectische omgeving;
  • Schakelt snel in de verschillende inhoudelijke vraagstukken.


Over het bedrijf

Heb jij interesse in bovenstaande functie of heb je nog vragen; neem dan snel contact met mij op.

Je kunt bellen naar 06-12119256 of mailen naar charlotte.roeterdink@maandag.nl óf solliciteer direct via onderstaande button 'solliciteren'.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job