Financieel adviseur

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosanne Tap
FEB 05
Gelderland Vast HBO
07.03.2019 Job-Nr: 9191949
Solliciteren

Over de functie

Jouw hoofdtaak als Financieel adviseur is het monitoren van het financiële proces van het gemeentelijke programma. Vanuit je rol als Financieel adviseur bewaak jij de planning en control cyclus. Waar nodig kom je met verbetervoorstellen en draag je bij aan de totstandkoming van de begroting. In jouw functie als Financieel adviseur is het belangrijk om de verandering van wet- en regelgeving bij te houden. Aan de hand van deze ontwikkelingen doe jij voorstellen voor aanpassingen omtrent het gemeentelijke beleid en de uitvoeringsregels.

Functie eisen

·        HBO-WO opleiding met voorkeur richting Bedrijfskunde;

·        Kennis van BBV is een pré;

·        Bij voorkeur 2 jaar ervaring als Financieel adviseur bij een gemeente.


Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact mij op.

Over het bedrijf

Wij bieden je een marktconform salaris. Ook ontvang je een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of faciliteren in een lease auto. Wij hebben een eigen Maandag® Academy die trainingen en cursussen op maat verzorgd. Professionele en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job