Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

Lizzy Maalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lizzy Maalderink
FEB 04
Noord-Holland Vast MBO
06.03.2019 Job-Nr: 9191598
Solliciteren

Over de functie

Jij bent de Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening die zichzelf onderscheid. Waarin? In het samen schakelen met verschillende partijen en voor jou is praten op verschillende niveaus geen probleem. Je hebt als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening oog voor de ontwikkeling binnen de gemeente en de uitvoering van het beleid.


Je kan goed samen werken met het team vergunningen, toezicht en handhaving. Het oppakken van bestemmingsplannen en postzegelplannen is voor jou geen probleem. Als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening beleid jij de procedures ambtelijk en adviseer jij het bestuur.


En verder houd jij je bezig met:

  •       Legalisatie van permanente bewoning van recreatieverblijven
  •       Vernieuwen van een nutsvoorziening
  •       Straatmeubilair
  •       Bouwen van een of meer woningen.

Functie eisen

Jij bent een uitzondering op jou vakgebied. Het realiseren van de projecten geeft jou energie. Je bent een echte aan pakker, je bent kritisch en bent een echte doorzetter.


  •       Je hebt een afgeronde HBO diploma Rechten of Planologie  
  •       Je hebt ervaring als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening
  •       Je hebt het vermogen bestuurlijke wensen te vertalen in visie en beleid.
  •       Je hebt gemeentelijke ervaring

 

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job