Verpleegkundige revalidatiezorg

Nicolette Kommers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicolette Kommers
FEB 04
Noord-Brabant Vast MBO
06.03.2019 Job-Nr: 9191575
Solliciteren

Over de functie

Voor de algemeen klinische revalidatie zoekt maandag® per direct een verpleegkundige voor gemiddeld 24 tot 32 uur per week.


In de kliniek is een enthousiast team van verpleegkundigen en verzorgenden onder leiding van een zorgmanager en een eerste medewerker actief.

In dat team lever jij als verpleegkundige een waardevolle bijdrage aan het succesvolle verloop van het revalidatieproces van revalidanten. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Kwaliteit, die bij onze opdrachtgever centraal staat in alles wat zij doen!

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste verpleegkundige, die beschikt over:

• Een afgeronde opleiding ‘verpleegkundige’ op niveau 4 of 5;

• Registratie in het kader van de Wet BIG;

• Ervaring in de klinische revalidatie en/of klinische ziekenhuiservaring;

• Goede sociale en communicatieve vaardigheden.


Daarnaast verwachten wij van jou dat je:

• Zelfstandig kunt werken in interdisciplinair teamverband;

• Goed kunt samenwerken;

• Bereid bent, aan de functie verbonden, onregelmatige diensten te werken;

• Sensitief, zorgvuldig, klantgericht, flexibel en assertief bent.


Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job