Juridisch adviseur handhaving

Inge de Moor
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Inge de Moor
FEB 04
Noord-Holland Vast HBO
06.03.2019 Job-Nr: 9191531
Solliciteren

Over de functie

Functie omschrijving 

Je voert de regie op alle voorkomende handhavingsdossiers. Je adviseert toezichthouders over vooraankondigingen, je behandelt zelf zienswijzen en stelt dwangsom- en bestuursdwangbeschikkingen op. Ook ben je als Juridisch Adviseur Handhaving verantwoordelijk voor het opstellen van bestuurlijke boetes. Je bent sterk in het verdedigen van primaire besluiten bij bezwaar en (hoger) beroep zaken. Je hebt daarnaast veelvuldig contact met overtreders en de behandelend inspecteur. Binnen het team ben je samen met de andere Juridisch Adviseurs Handhaving verantwoordelijk voor de juridische kwaliteitszorg van de processen en beslissingen. 


Functie eisen


  • Je beschikt over een afgeronde HBO rechten opleiding. 
  • Je hebt ervaring in de rol van Juridisch Adviseur Handhaving bij een  
  • Je hebt actuele vakkennis van de WABO en aantoonbare ervaring met handhaving.  
  • Je hebt uitstekende communicatieve en adviserende vaardigheden, je bent zelfstandig en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, je bent oplossingsgericht en je staat stevig in je schoenen. 


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job