Stedenbouwkundige

Romy Wennekes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Romy Wennekes
FEB 04
Overijssel Vast HBO
06.03.2019 Job-Nr: 9191397
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een stedenbouwkundige.


Je zorgt voor de integrale ruimtelijke visie in verschillende ontwikkelingen zoals de integrale ruimtelijke visie voor een woningbouwproject en andere ruimtelijke ontwikkelingen.

Daarnaast voer je de regie in de planvorming en planuitwerking van in- en externe ontwerpers. Ook verzorg je de afstemming met het bestuur en ambtelijk apparaat,

met diverse overheden en verschillende ontwikkelden partijen.


Je bent communicatief sterk en hebt een assertieve houding. Je bent creatief, denkt conceptueel en kunt ook op strategisch niveau meedenken. 

Functie eisen

·        Afgeronde HBO opleiding richting stedenbouw, architectuur of bouwkunde

·        Enkele jaren werkervaring als stedenbouwkundige

·        Ervaring met de systemen Microstation, Adobe In Design, Illustrator en Photoshop

Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2007 actief onder de naam Maandag®. De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme, het gevoel dat alles mogelijk is. Voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven en willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

 

Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor je oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®. Voor een overzicht van alle actuele vacatures verwijs ik je graag naar ons vacatureoverzicht.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job