Juf of Meester Primair Onderwijs/Onderbouw

Eva van Doorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eva van Doorn
FEB 04
Noord-Brabant Vast HBO
06.03.2019 Job-Nr: 9191354
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?

Jij bent het eerste puzzelstukje in de grote puzzel van de schoolloopbaan van het kind. Je gaat op een creatieve manier de kinderen kennis laten maken met taal en rekenen, maar ook met het contact en de omgang met de medeklasgenootjes. Daarnaast ben jij een sterke en communicatief vaardige  gesprekspartner voor de ouders.

Word jij enthousiast van spelende en knutselende kleuters of juist van het klaarstomen van de kinderen voor de bovenbouw? En werk je daarnaast graag samen met de kinderen, ouders en je collega’s om het hoogst haalbare resultaat te halen voor jouw leerlingen? 

Functie eisen

Wij vragen

  • Zowel parttime als fulltime mogelijk, aantal uren in overleg.
  • Een PABO diploma
  • Je staat stevig in je schoenen en je bent flexibel
  • Je bent pedagogisch en didactisch sterk onderlegd

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® detacheert vakmensen binnen het Onderwijs. Jij draagt bij aan de ontwikkeling van de leerlingen, wij dragen zorg voor jouw ontwikkeling.

Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt aan de slag bij verschillende onderwijsinstellingen.

Maandag® snapt hoeveel verantwoordelijkheid jouw baan in het onderwijs met zich meebrengt. Met Maandag® doe je het samen en sta je er nooit alleen voor. Je krijgt gedurende het project ondersteuning van je recruiter en accountmanager. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job