Adviseur / Jurist Ruimte

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Schulten
FEB 03
Gelderland Vast HBO
05.03.2019 Job-Nr: 9191203
Solliciteren

Over de functie

Als adviseur ben je onder andere verantwoordelijk voor het opstellen en het in procedure brengen van bestemmingsplannen. Je pakt nieuwe initiatieven op, ruimtelijke procedures van inventarisatie tot en met Raad van State. Daarnaast adviseer je collega’s, management, bestuur en derden met betrekking tot juridische eisen en procedures ten aanzien van ruimtelijke regelgeving en plannen.

Functie eisen

- HBO-/WO werk- en denkniveau – Rechten, MER/EJ, Planologie

- Affiniteit met juridisch planologische vraagstukken, daar veel ervaring mee en het ook leuk vinden daarin een ‘vraagbaak’ te zijn

- Minimaal 5 jaar recente relevante werkervaring bij voorkeur binnen de overheid

- Goed op de hoogte van wet- en regelgeving en de ontwikkelingen op je vakgebied

- Je beschikt over goede advies-, schriftelijke- en communicatieve vaardigheden, bent analytisch, proactief, creatief en een zelfstandige teamspeler.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie in Gelderland waar je meer dan welkom bent. Een team die samen de schouders eronder zet om een goed ‘produkt’ te leveren ten behoeve van onze leefomgeving. Op zoek naar een nieuw (vast) dienstverband dan wel als ZZP-er uren beschikbaar reageer zeker. De opdracht kan interim ingevuld worden maar uiteindelijk zoekt onze opdrachtgever ook structurele ondersteuning.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job