Junior adviseur mobiliteit

Romy Wennekes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Romy Wennekes
FEB 01
Overijssel Vast HBO
03.03.2019 Job-Nr: 9190225
Solliciteren

Over de functie

Duurzame ontwikkeling en ruimtelijke kwaliteit van de openbare ruimte zijn de uitgangspunten voor jouw werk, dat je omgevingsbewust uitvoert. Je ontwikkelt visies voor gebieden en geeft kaders voor de ontwikkeling en het gebruik van gebouwen.


Binnen het team waar je werkzaam zult zijn staat het ontwerp en de inrichting van de openbare ruimte centraal. Het gaat om stedenbouw, natuur en landschap, cultureel erfgoed, verkeer, water en geo-informatie. Vanuit deze disciplines worden bestuurlijke adviezen voorbereid en wordt inbreng geleverd in projecten. 


Dit team zoekt versterking op het gebied van mobiliteit en parkeren. Je levert met collega’s ondersteunende verkeerskundige inbreng bij ruimtelijke ontwikkelingen en verkeerskundige vraagstukken vanuit een integrale benadering, levert bijdragen aan onderzoeken, adviezen en plannen op het gebied van mobiliteit, infrastructuur en uitvoeringskwesties en verricht taken zoals het opstellen van verkeersbesluiten en beheren van het parkeersysteem.


Je bent communicatief sterk en goed in staat om vragen en klachten van de samenleving klantgericht af te handelen. In deze functie spelen de volgende thema’s: verkeersveiligheid rondom scholen, verbeteren van fiets- en looproutes en oversteeklocaties bij winkelcentra en scholen, laadpalen, parkeren in en rond de binnenstad, beleid gehandicaptenparkeerplaatsen, fietsparkeren centrum, afhandelen verkeersmeldingen.

Functie eisen

·        Afgeronde HBO opleiding op het gebied van verkeerskunde

·        Ervaring binnen het werkveld mobiliteit en parkeren bij een gemeente

·        Kennis van en ervaring met verkeersontwerpen 

Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2007 actief onder de naam Maandag®. De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme, het gevoel dat alles mogelijk is. Voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven en willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

 

Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor je oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®. Voor een overzicht van alle actuele vacatures verwijs ik je graag naar ons vacatureoverzicht.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job