Planoloog

Sarah van Klompenburg
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sarah van Klompenburg
FEB 01
Overijssel Vast HBO
03.03.2019 Job-Nr: 9190194
Solliciteren

Over de functie

Maandag ® Enschede is op zoek naar een planoloog. Als planoloog is je kennis in huis, ook heb je enige (stage)ervaring opgedaan. Nu ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar jij je kennis en ervaring maximaal kunt inzetten, de volgende stap in carrière!


Als planoloog ben je continu bezig met ruimtelijke plannen. Je voorziet burgers en andere belanghebbenden van relevante informatie, hierbij draag je de visie van de betreffende opdrachtgever uit. Daarnaast word je betrokken bij het opstellen en begeleiden van bestemmingsplannen. Jij bent een specialist op het gebied van ruimtelijke ordening, daarom adviseer jij het bestuur in de breedste zin van het woord. Uiteraard ken jij de bijbehorende wet- en regelgeving voor de juiste administratief-juridische begeleiding van de plannen.


Als planoloog bij Maandag ® ben je verzekerd van een vaste basis (in de vorm van een arbeidscontract), dit is wat je nog meer kan verwachten:

·      Afwisseling in projecten en opdrachtgevers;

·      Loopbaanbegeleiding vanuit Maandag®;

·      Aandacht en voldoende mogelijkheden voor ontwikkeling;

·      Niet onbelangrijk: goede arbeidsvoorwaarden. 

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een planoloog die niet bang wordt van afwisseling. Je vindt het leuk om bij zowel bij grote als kleine gemeenten aan de slag te gaan. Je bent sociaal en weet snel je plek te vinden binnen een organisatie. Verder vragen wij het volgende van je:

·      Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Planologie

·      Minimaal een jaar (stage)ervaring

·      Je bezit tactisch inzicht en bestuurlijke sensitiviteit

Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2007 actief onder de naam Maandag®. Niet zo maar een naam, want wat is er beter dan maandag? De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job